Misz masz kompletny
|
|
Banita | Data: Czwartek, 2013-04-04, 15:03 | Wiadomość # 46 |
Porucznik
Grupa: Administratorzy
| No to Wojciechu zapodałeś tak wciągający wpis, że aż się miło czytało. Fakt. Macie coś z Sari wspólnego... Jeesssu takie dwa indywidua w miejscu jednym :P Chyba będzie wesoło hehe
|
|
| |
stolarz | Data: Czwartek, 2013-04-04, 18:30 | Wiadomość # 47 |
Szeregowy
Grupa: Użytkownicy
| Pada tu pytanie czym jest poezja.Przygotowałem wam swoją krótką odpowiedź i wrzucam ją za chwilę na beja zaplątani.
|
|
| |
Sari | Data: Czwartek, 2013-04-04, 18:43 | Wiadomość # 48 |
Sierżant
Grupa: Sprawdzone
| Jaaaa cię ... ale się nam pan Stolarz wyspowiadał Ups ... Pan Wojtek:) Powiedziała bym po całości poszedł ... Uprzedzając pytania ja tam problemów takowych nie mam I nie oczekujcie tak szczegółowych opisów:):) Dodane (2013-04-04, 17:43) --------------------------------------------- Ty Krzyś nie fikaj Może hemoroidy jeszcze dodasz :P
|
|
| |
stolarz | Data: Czwartek, 2013-04-04, 18:51 | Wiadomość # 49 |
Szeregowy
Grupa: Użytkownicy
| Jak nie masz Sari hemoroidów to nic ciekawego tu nie wnosisz
|
|
| |
Sari | Data: Czwartek, 2013-04-04, 19:04 | Wiadomość # 50 |
Sierżant
| No tak Za chwilkę ,żeby tu wejść to i jądra mi będą musiały wyrosnąć . Phi Już ja wolę sobie nie wchodząc podejrzeć , ale wygodnie całą pupą rozsadzona , niż z waszymi hemoroidami na brzeżku krzesełka całą "Gębą" pisać . Idzie wiosna wolę bezzzzz
|
|
| |
wieszcz | Data: Niedziela, 2013-04-14, 21:52 | Wiadomość # 51 |
Sierżant
| poszedł Jasio do cyrku najpierw były słonie, zyrafy a na końcu wyszedł szyderczy klaun złapał Jasia na widowni i pyta: -Jasiu widziałeś łeb krowy? - nie - a widziałeś tułów krowy? - też nie - w takim razie jesteś dupa wołowa hahaha Sytuacja powtarza się na drugi dzień i jest tak samo Jasio w domu mówi że już nie chce iść do cyrku bo tam jest klaun szyderca. Ojciec mówi do Jasia. - Zadzwonię do wujka Tadka, on jest mistrzem ciętej riposty i z nim jutro pójdziesz. Tak zrobili. Nazajutrz poszedł Jasio z wujkiem Tadkiem do cyrku Wyszedł klaun szyderca i pyta Jasia - Widziałeś łeb krowy? Jasiu spojrzał na wujka Tadka ten na klauna i mówi - Ty....spierdalaj!!!!
|
|
| |
Sari | Data: Sobota, 2013-05-04, 19:39 | Wiadomość # 52 |
Sierżant
| Chyba Tomek tym tekstem wystraszyłeś wszystkich bo nikt tu nie zajrzał od tamtej pory Jedyna odważna jestem
|
|
| |
Banita | Data: Niedziela, 2013-05-05, 07:10 | Wiadomość # 53 |
Porucznik
| A ja tu bywam:) Pokoje zamiatam, podłogi myję i wietrzę by stęchlizną czuć nie było :P Może się jeszcze przyda kiedyś hehe
|
|
| |
Sari | Data: Niedziela, 2013-05-05, 17:23 | Wiadomość # 54 |
Sierżant
| Tia ktoś sprząta by bałaganić mógł ktoś Tak się zastanawiam czy tylko nam zależy by ta stronka żyła jakoś tak intensywniej ?
|
|
| |
Banita | Data: Poniedziałek, 2013-05-06, 07:36 | Wiadomość # 55 |
Porucznik
| hehehe No ja Ci już kiedyś powiedziałem, że ja taki niby gospodarz jestem, a Ty to pani gospodyni
|
|
| |
Banita | Data: Czwartek, 2013-08-22, 18:20 | Wiadomość # 56 |
Porucznik
| Ulcia przepis ciekawy podesłała Chcecie? hehehe
Przepis na pyszne ciasto z whisky Składniki: 1 kostka masła,2 szklanka cukru, 1 łyżeczka soli 4 jajka 1 szklanka suszonych owoców, 1 szklanka orzechów sok cytrynowy proszek do pieczenia 3-4 szklanki dobrej whiskySposób przygotowania:Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy whisky jest dobrej jakości. Dobra… prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdź czy na pewno whisky jest taka jak trzeba, by być tego pewnym, nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe. Operację powtórz. Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj łyżeszke sukru i ubjaj dalej. W miedzyszasie zprawdź czy łiski jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba. Wszuś do mniski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś jakoź łiski żepy pootem gośie nie mufili sze jest trójonca. Wszuś do miszki szyśką sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszuśisz ! Fypij skok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij źwiszki. Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta. I iś spaś."
|
|
| |