Misz masz kompletny
|
|
Sari | Data: Poniedziałek, 2013-03-25, 20:07 | Wiadomość # 16 |
Sierżant
Grupa: Sprawdzone
| Taki wódz Przed pumą cykorzy:) Ale świnkę to by spapusiał co? Najlepiej z jabłuszkiem w mordeczce?
|
|
| |
wieszcz | Data: Wtorek, 2013-03-26, 15:30 | Wiadomość # 17 |
Sierżant
| oo fajny ten avatar z pumą:) szkoda tylko że nie biała hihi ja nawet nie wiem, czy mam jakiś obrazek w oknie.Dodane (2013-03-26, 14:30) --------------------------------------------- widzę, że nie mam...
|
|
| |
Maargo | Data: Czwartek, 2013-03-28, 19:44 | Wiadomość # 18 |
Szeregowy
| No i się zaczęło i jak tu dogodzić kobiecie...to a propos pumy ha ha ha ale się uśmiałam... A wracając do tematu głównego to faktycznie przedziwna atmosfera na beju się tworzy i trwa, ciągle jakieś przepychanki... echDodane (2013-03-28, 18:42) --------------------------------------------- O matko ja tez mam wielki awatar! Ale nie umiem go zmniejszyć... Dodane (2013-03-28, 18:44) --------------------------------------------- wieszcz to sobie jakiś wymyśl i poproś Krzycha...on zorganizuje....
|
|
| |
wieszcz | Data: Piątek, 2013-03-29, 09:22 | Wiadomość # 19 |
Sierżant
| Z tym avatarem to jest tak, jak na pewnej rozmowie kwalifikacyjnej. Wiecie jak to jest. Człowiek idzie, nogi jak z waty, ma nadzieję że się uda zdobyć pracę, a tu czasem padają dziwne pytania... Siedzę jak na przesłuchaniu. Na przeciwko mnie 2 kobiety i jeden facet. Nagle pada pytanie: Proszę mi powiedzieć, z jakim zwierzęciem się pan utożsamia? Mnie jakby nagle wyrwało z transu, bo co to ma wspólnego z księgowością? Mówię, że nie zastanawiałem się nad tym. - Dobrze, to niech się pan zastanowi. Musimy sprawdzić pana profil psychologiczny. Myślę, myślę i wypaliłem - Wilkiem. - O to ciekawe, mówi tej jeden koleś...a mógłby mi pan to wyjaśnić? .... I weź tu człowieku się teraz tłumacz hehe Co za idiotyzm na tych przesłuchaniach rekrutacyjnych. Co do avatara to mi wystarczy moje zdjęcie.
|
|
| |
Banita | Data: Piątek, 2013-03-29, 13:28 | Wiadomość # 20 |
Porucznik
Grupa: Administratorzy
| Sari, masz kolejną panterę Może nie będzie wyleniała. Małgoś, avatarek zmniejszony, Wieszczu, co chciałeś to masz
Swoją drogą ciekawe co się nakombinowałeś z uzasadnieniem tego wilka... Choć jakby nie patrzeć mogłeś strzelić gorzej hehehe
|
|
| |
wieszcz | Data: Piątek, 2013-03-29, 13:58 | Wiadomość # 21 |
Sierżant
| Powiedziałem, że wilki to zwierzęta stadne, opiekują się sobą nawzajem i potrafią ze sobą współpracować. No i ogólnie to wszystko zakończyło się słynnym powiedzonkiem - "oddzwonimy" ...hehe. Jeszcze nigdy nikt do mnie nie oddzwaniał. Takie spotkania rekrutacyjne to zwykła podpucha. I tak wezmą znajomych swoich znajomych. Wiem, bo kiedyś zdarzyło mi się być po tej drugiej stronie Chłopak siedział ze spuszczoną głową i coś tam mruczał pod nosem i ciężko było zrozumieć co mówi. Mimo wszystko chciałem by go przyjęli, taki już jestem. Ktoś potrzebuje pracy to staram się jakoś pomóc, ale przyszedł kierownik ze swoim siostrzeńcem i było po zawodach. Tak jest wszędzie...
|
|
| |
stolarz | Data: Środa, 2013-04-03, 20:41 | Wiadomość # 22 |
Szeregowy
Grupa: Użytkownicy
| Trzeba było tekstem z C.K Dezerterów - ja jestem kurą (może by im się ze złotym jajem skojarzyło)-robota gwarantowana.
|
|
| |
Sari | Data: Środa, 2013-04-03, 20:48 | Wiadomość # 23 |
Sierżant
| Jak sie już wódz na klikał to poszaleć czas:) Dodane (2013-04-03, 19:48) --------------------------------------------- Tak , albo by go ugotowali:) Biedny Tomek
|
|
| |
wieszcz | Data: Środa, 2013-04-03, 20:52 | Wiadomość # 24 |
Sierżant
| ktoś wie o której te głosowanie się kończy ??
|
|
| |
Sari | Data: Środa, 2013-04-03, 20:53 | Wiadomość # 25 |
Sierżant
| długo jeszcze tu sama będę . A mówią ,że blondynki są nie halo :):) Tiiiia Dodane (2013-04-03, 19:53) --------------------------------------------- Nie mam pojecia Wooooodzuuuuu:p
|
|
| |
wieszcz | Data: Środa, 2013-04-03, 20:54 | Wiadomość # 26 |
Sierżant
| lepiej byłoby tu jakiś chat wkleić, bo na forum trzeba co chwila aktualizować stronę by zobaczyć czy ktoś napisał.
|
|
| |
Sari | Data: Środa, 2013-04-03, 20:56 | Wiadomość # 27 |
Sierżant
| Tu potrzebna jest opcja ,żeby widzieć kto tu siedzi w danej chwili A może coś takiego i jest tylko ja nie widze Dodane (2013-04-03, 19:56) --------------------------------------------- Tomuś jak umiesz (JA nie umiem ) to wklej Wolę czat...
|
|
| |
wieszcz | Data: Środa, 2013-04-03, 21:00 | Wiadomość # 28 |
Sierżant
| no właśnie, trzeba się wrócić do poprzedniej strony by zobaczyć kto co i jak na jakim forum....dużo jeszcze zmian A może Krzysztof jakieś okno chatu wklei Dodane (2013-04-03, 20:00) --------------------------------------------- coś ciekawego dzisiaj na beju ? jakieś wiersze warte poczytania?
|
|
| |
Banita | Data: Środa, 2013-04-03, 21:00 | Wiadomość # 29 |
Porucznik
Grupa: Administratorzy
| Marudy :P
Kto siedzi na stronie widać po prawej stronie. Kto siedzi na forum widać jak się na forum wchodzi. Głosowanie ustawione jest na tydzień. Możliwość czatu istnieje, i jeśli chcecie wstawię, ale wszystkiego na raz nie ogarnę :P
Jeśli ten czat taki pilny według Was, to "krzykać" na forum, że chcecie, a wszystko inne rzucę i zacznę go wklejać Jak działa w praktyce nie wiem. To wbudowany moduł.
|
|
| |
Sari | Data: Środa, 2013-04-03, 21:01 | Wiadomość # 30 |
Sierżant
| Nuda ... a wiersz skromność moje drugie imię Mój np:)
|
|
| |